auditiek lammers - specialist in hoortoestellen

auditiek lammers webshop

Om onze service te vergroten kunt u via de webshop diverse artikelen bij ons bestellen. Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Staat er iets niet bij stuur dan een mail naar info@auditiek.nl of bel met één van onze winkels.

auditiek lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor, al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts of Audiologisch Centrum, dan bent u bij Auditiek Lammers op het juiste adres. Want bij ons staat u centraal. Uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, uw leefomstandigheden dienen als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing.

auditiek_masthead_12
 

zwemstukjes

Sommige mensen en dus ook kinderen krijgen snel oorontsteking of op andere wijze last van hun oren als deze in contact komen met water. Ook als er trommelvliesbuisjes geplaatst zijn is het raadzaam om zwemstukjes te gebruiken. Naast een aantal universele zwemstukjes voor kinderen en volwassenen is het op maat gemaakte zwemstukje het meest comfortabele en meest afdoende. Deze laatst genoemde stukjes sluiten de gehoorgang nagenoeg hermetisch af, waardoor vocht niet naar binnen kan.

Indien er voor een maatoplossing wordt gekozen dient er een oorafdruk gemaakt te worden alvorens de definitieve zwemstukjes te gebruiken zijn. Zo kan er naar hartenlust gezwommen worden en aan alle vormen van watersport worden deelgenomen zonder dat u bang hoeft te zijn voor oorproblemen.

Zwemstukjes 1

Zwemstukjes 2

Logo 140

wij leveren o.a.

Hoortoestellen
Gehoorbescherming
Zwemstukjes
Ringleidingen
Infrarood systemen
Versterkte telefoons
Wek- en waarschuwings systemen
FM systemen