auditiek lammers - specialist in hoortoestellen

auditiek lammers webshop

Om onze service te vergroten kunt u via de webshop diverse artikelen bij ons bestellen. Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Staat er iets niet bij stuur dan een mail naar info@auditiek.nl of bel met één van onze winkels.

auditiek lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor, al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts of Audiologisch Centrum, dan bent u bij Auditiek Lammers op het juiste adres. Want bij ons staat u centraal. Uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, uw leefomstandigheden dienen als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing.

auditiek_masthead_12
 

ringleiding, infrarood- en fm systemen

ringleiding

Met een ringleiding kunt u het signaal van TV/radio, zonder bijgeluiden uit de omgeving, met uw hoortoestel opvangen. Er zijn ringleidingen voor de thuissituatie en voor zalen. Een ringleidingsysteem bestaat uit een lus (het ringleiding-snoer) en een kastje, de ringleidingversterker. Het kastje wordt d.m.v. een scartkabel of met audiosnoeren op de TV of de geluidsinstallatie aangesloten. Binnen de lus wordt een magnetisch veld opgewekt. Door uw hoortoestel op de T-stand of MT-stand te zetten kunt u het geluid van de aangesloten geluidsbronnen beluisteren. U kunt het gewenste volume zelf instellen. De andere gezinsleden kunnen via de normale luidsprekers blijven luisteren.

ringleiding digiloop

infrarood systemen

Draagt u geen hoortoestel, dan kunt het geluid horen via een draadloze kinbeugel ontvanger, een soort omgekeerde koptelefoon. Mocht u toch graag de gehoorverbetering van uw hoortoestel willen gebruiken dan is er ook een uitvoering verkrijgbaar met een inductielus. Voordeel van deze systemen is dat ze makkelijk mee te nemen zijn naar uw kinderen of te gebruiken zijn in de caravan.

Sennheiser 830 sets:
kinbeugel ontvanger (830-TV) & inductielus (830-S) voor hoortoestel gebruiker

Sennheiser 830TV   Sennheiser 830S

fm systemen

Indien een infrarood systeem in uw omgeving storingsgevoelig is of u ook in de keuken wilt luisteren naar uw favoriete talkshow dan kan een FM systeem uitkomst bieden. Het z.g.n. oogcontact is niet nodig bij deze systemen.

Sennheiser 840 sets:
kinbeugel ontvanger (840-TV) & inductielus (840-S) voor hoortoestel gebruiker

Sennheiser 840TV   Sennheiser 840S

Logo 140

wij leveren o.a.

Hoortoestellen
Gehoorbescherming
Zwemstukjes
Ringleidingen
Infrarood systemen
Versterkte telefoons
Wek- en waarschuwings systemen
FM systemen