auditiek lammers - specialist in hoortoestellen

auditiek lammers webshop

Om onze service te vergroten kunt u via de webshop diverse artikelen bij ons bestellen. Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Staat er iets niet bij stuur dan een mail naar info@auditiek.nl of bel met één van onze winkels.

auditiek lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor, al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts of Audiologisch Centrum, dan bent u bij Auditiek Lammers op het juiste adres. Want bij ons staat u centraal. Uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, uw leefomstandigheden dienen als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing.

auditiek_masthead_12
 

gehoorbescherming

Uw gehoor verdient een goede bescherming. Helaas zijn er nog heel wat mensen die verzuimen om hun gehoor een goede gehoorbescherming te geven, terwijl dat in veel situaties wel noodzakelijk is. Auditiek Lammers wijst u graag de weg en biedt u een serie maatwerkoplossingen voor elke situatie.

Het risico op gehoorschade is afhankelijk van twee factoren:

De geluidssterkte (gemeten in decibels, dB) en de tijdsduur dat u aan het (te) harde geluid bent blootgesteld. Welke gehoorbescherming het best bij u past, hangt daarom af van de situatie. Bij Auditiek Lammers vindt u een uitgebreid assortiment gehoorbescherming producten. Deze bieden uw gehoor op een comfortabele manier de juiste bescherming tijdens allerlei (dagelijkse) bezigheden.

Perfect maatwerk

Een gehoorbeschermer werkt pas optimaal als deze helemaal op maat is gemaakt voor u als individuele gebruiker. Zo bent u niet alleen verzekerd van goede bescherming, maar ook van optimaal draagcomfort. Auditiek Lammers is als geen ander in staat u perfect maatwerk te leveren. Voor het laten maken van een oorafdruk adviseren wij u van tevoren even een afspraak te maken.

Welke type bescherming past bij u?

U vertelt de Auditiek Lammers hooradviseur voor welke situatie u de gehoorbescherming nodig heeft. Aan de hand van deze informatie zal die u één van de modellen uit ons assortiment adviseren:

typen
gehoor-
bescherming

Klussen in uw vrije tijd: Compact

Of u nu op een tractor rijdt of het gras machinaal maait dan wel met een cirkelzaag of boormachine aan de slag gaat, de Compact biedt optimale bescherming. Deze compacte gehoorbeschermer draagt u volledig in uw oorschelp. Kleine handgreepjes maken het in- en uitdoen gemakkelijk. Bij de Compact krijgt u standaard een koordje met shirtclip. Zo heeft u uw gehoorbescherming altijd binnen handbereik.

Compact

Verantwoord genieten van muziek: ER

Voor muzikanten en muziekliefhebbers is een goed gehoor essentieel, zo ook goede gehoorbescherming. De ER voorkomt blijvende gehoorschade door harde muziek en zorgt er tegelijkertijd voor dat de natuurlijke klankkleur behouden blijft dankzij de vlakke demping. Hierdoor is dit model uitstekend geschikt als u in een band of orkest speelt. U kunt kiezen voor een demping van 9, 15 of 25 dB.

ER

Communiceren in een lawaaiige omgeving: ClearSound

De ClearSound dempt precies zoveel geluid als nodig is. De geluiden blijven hoorbaar, maar wel een stuk zachter. Zo kunt u bij veel omgevingslawaai toch met anderen communiceren. Dat is onder andere bij grote sportevenementen of in horecagelegenheden heel plezierig. Ook cabinepersoneel van onze nationale luchtvaartmaatschappij is vaste gebruiker van dit type gehoorbeschermer.

Tijdens het motorrijden: Biopact

Op de motorfiets of in een cabriolet kan het geluid van windruis bij hogere snelheden zorgen voor schade aan uw gehoor. Bij 120 km per uur heeft het windgeruis zelfs onder een helm al gauw een sterkte van 95 dB. Gehoorschade kunt u al oplopen bij een sterkte van 82 dB! Doordat de Biopact zeer compact is en geen uitstekende delen heeft, is dit model ideaal voor helmdragers.

Biopact

Voor een ongestoorde nachtrust en betere concentratie: Formaat slaapdopjes

Soms veroorzaakt geluid weliswaar geen gehoorschade, maar beïnvloedt het toch uw conditie. Bijvoorbeeld wanneer u uit uw slaap wordt gehouden. Door een snurkende partner, vliegtuiglawaai, noem maar op. Ook daarvoor heeft Auditiek Lammers een oplossing! Conventionele oordoppen houden helaas geluiden met een lage frequentie niet tegen. De Formaat slaapdopjes hebben de juiste dempingsfactor en zijn daarentegen volledig uitgehold en bieden dus optimaal slaapcomfort. Bovendien is het een veilig idee dat alarmsignalen, zoals van wekkers en brandmelders, wel hoorbaar blijven.

Universele gehoorbeschermers

Naast deze maatgebonden oplossingen heeft Auditiek Lammers ook een ruim aanbod aan universele gehoorbeschermers in verschillende prijsklassen. De levensduur en de mogelijkheden lopen uiteen. Laat u daarom goed adviseren door één van onze medewerkers.

 

Communicatie- of geluidsverbetering

Navigatie op de motor: In Ear Monitor

De In Ear Monitor is een oorstukje op maat dat is voorzien van een minispeaker. Motorrijders kunnen hiermee heel comfortabel gebruik maken van een navigatiesysteem dat gesproken aanwijzingen geeft. Voor het andere oor verdient het gebruik van een gehoorbeschermer tegen windruis aanbeveling.

Haarscherp geluid: IEM 1, 2 en T15

Voor iedereen die helemaal weg is van muziek en daar optimaal van wil kunnen genieten. Op maat gemaakte oortelefoontjes met een (IEM 1) of zelfs twee ingebouwde luidsprekertjes (IEM 2) geven een fantastische geluidskwaliteit.

Telefoneren in een lawaaiige omgeving: SafeSound/SoloCom

Telefoneren (in een lawaaiige omgeving) wordt een stuk comfortabeler met passende oortelefoontjes en eventueel benodigde demping van omgevingslawaai. In het ene oor draagt u een SafeSound gehoorbeschermer met bijpassend geluidsfilter. In het andere oor is het filter vervangen door een SoloCom oortelefoon die is verbonden met een mobieltje. Dit vermindert het achtergrondlawaai en kunt u goed horen wat er tegen u gezegd wordt.

 

Statement:

Gehoorschade door lawaai is onherstelbaar,
dus wees verstandig en gebruik goede gehoorbeschermers !!

Logo 140

wij leveren o.a.

Hoortoestellen
Gehoorbescherming
Zwemstukjes
Ringleidingen
Infrarood systemen
Versterkte telefoons
Wek- en waarschuwings systemen
FM systemen