auditiek lammers - specialist in hoortoestellen

auditiek lammers webshop

Om onze service te vergroten kunt u via de webshop diverse artikelen bij ons bestellen. Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Staat er iets niet bij stuur dan een mail naar info@auditiek.nl of bel met één van onze winkels.

auditiek lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor, al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts of Audiologisch Centrum, dan bent u bij Auditiek Lammers op het juiste adres. Want bij ons staat u centraal. Uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, uw leefomstandigheden dienen als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing.

auditiek_masthead_12
 

wie zijn we

Auditiek Lammers is een initiatief van Ron en Betty Lammers. Ron is in 1987 na zijn middelbare opleiding als leerling-audicien gaan werken bij een filiaal van De Haan Hoorapparaten in Almelo. Gedurende de eerste jaren heeft hij veel praktijk ervaring opgedaan in binnen- en buitendienst. Tijdens die eerste periode heeft hij naast een interne opleiding ook de opleiding tot vakbekwaam audicien aan de SVGB ( Stichting Vakopleiding Gezondheidstechnische Beroepen in Nieuwegein en Amersfoort ) succesvol afgesloten. Om zich verder te bekwamen heeft hij verschillende functies binnen audicienbedrijven bekleed. Naast de halfjaarlijkse bijscholing volgt hij de nieuwste ontwikkelingen op hoortoestelgebied op de voet door de internationale beurzen in Duitsland en soms ook Amerika te bezoeken.

Het feit dat er in de branche een verschuiving plaatsvindt van meer specialistische audicienbedrijven naar commerciële ketenbedrijven is één van de redenen om de keus te maken voor een zelfstandig audicienbedrijf. Hierin kan hij zijn kennis en ervaring volledig inzetten om voor een ieder een passende hooroplossing te bieden zonder beperkt te worden door van hoger hand opgelegde financiële afwegingen. Zijn idealisme werd verder vormgegeven door als enige audicien 7 jaar deel uit gemaakt te hebben van het hoofdbestuur van de belangenvereniging voor slechthorenden, de NVVS. Bovendien is hij nu als expert verbonden aan de consumenten voorlichtingssite www.hoorwijzer.nl

Betty heeft na haar middelbare opleiding de PABO ( Pedagogische Academie Basis Onderwijs ) succesvol afgesloten en o.a. stage gelopen op een school voor slechthorende kinderen en kinderen met spraak- en taalmoeilijkheden in Enschede. Ook zij is inmiddels afgestudeerd en mag zich vakbekwaam audicien noemen.

Samen zijn Betty en Ron Lammers verantwoordelijk voor het totale beleid van Auditiek Lammers.

even voorstellen


ron
 
  • ron
    Ron Lammers - Assen / Delftzijl - gedipl. triage audicien / hooradviseur
  • betty
    Betty Lammers-Ruzius - Delftzijl / Assen - gedipl. triage audicien / hooradviseur
  • rian
    Rian van der Heide-Smit - winkelmedewerkster
Logo 140

wij leveren o.a.

Hoortoestellen
Gehoorbescherming
Zwemstukjes
Ringleidingen
Infrarood systemen
Versterkte telefoons
Wek- en waarschuwings systemen
FM systemen