auditiek lammers - specialist in hoortoestellen

auditiek lammers webshop

Om onze service te vergroten kunt u via de webshop diverse artikelen bij ons bestellen. Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Staat er iets niet bij stuur dan een mail naar info@auditiek.nl of bel met één van onze winkels.

auditiek lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor, al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts of Audiologisch Centrum, dan bent u bij Auditiek Lammers op het juiste adres. Want bij ons staat u centraal. Uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, uw leefomstandigheden dienen als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing.

auditiek_masthead_12
 

doelstelling

Auditiek Lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts dan wel Audiologisch Centrum; bij ons staat U centraal, wat zijn uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, wat zijn uw leefomstandigheden.

Dit alles dient als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing. Bij Auditiek Lammers wordt u tijdens de gehele aanpasperiode door dezelfde audicien begeleid. Samen met u en uw ervaringen wordt in de proefperiode gewerkt naar het meest optimale resultaat, zodat u weloverwogen tot een beslissing kunt komen of u baat heeft bij de hooroplossing.

Ron Lammers

auditiek lammers blijft bij de tijd

Auditiek Lammers beschikt over de meest moderne apparatuur.

Wij werken met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en cliëntvriendelijke materialen. Bovendien kan Auditiek Lammers alle merken hoortoestellen leveren. De nieuwste ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd en bij gebleken resultaat in onze winkel toegepast.

Mocht u tot aanschaf van een hoortoestel overgaan dan kunnen wij voor u de vergoedingsaanvraag en declaratie bij uw zorgverzekeraar verzorgen. Vraag naar de vergoedingen en voorwaarden. Zo ziet u van begin tot eind bent u bij Auditiek Lammers in goede handen.

Logo 140

wij leveren o.a.

Hoortoestellen
Gehoorbescherming
Zwemstukjes
Ringleidingen
Infrarood systemen
Versterkte telefoons
Wek- en waarschuwings systemen
FM systemen