auditiek lammers - specialist in hoortoestellen

auditiek lammers webshop

Om onze service te vergroten kunt u via de webshop diverse artikelen bij ons bestellen. Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Staat er iets niet bij stuur dan een mail naar info@auditiek.nl of bel met één van onze winkels.

auditiek lammers staat garant voor kwaliteit, zorg en aandacht

Indien er sprake is van een verminderd gehoor, al dan niet geconstateerd door uw (KNO)arts of Audiologisch Centrum, dan bent u bij Auditiek Lammers op het juiste adres. Want bij ons staat u centraal. Uw wensen en verwachtingen, maar even belangrijk, uw leefomstandigheden dienen als uitgangspunt voor een goede en betrouwbare hooroplossing.

auditiek_masthead_12
 

disclaimer

Auditiek Lammers en auditiek.nl betracht uiteraard de grootste mogelijke zorg bij het vervaardigen, verwerven en publiceren van de informatie zoals die wordt gebruikt in de elektronische media (e-mail, internet). Desalniettemin kunnen wij geen enkele garantie geven ten aanzien van de inhoud of op het ononderbroken of foutloos werken van deze elektronische media. Alle op deze website vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en gelden ter indicatie. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Auditiek Lammers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel onjuiste, ontbrekende of onduidelijke informatie, of voor schade, direct of indirect, die zou kunnen worden geweten aan deze informatie of het niet juist functioneren van deze elektronische media.

Auditiek Lammers draagt ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud (teksten en foto`s) die eventueel door derden op de site wordt gepubliceerd. Deze website bevat hyperlinks naar websites die door anderen dan Auditiek Lammers worden geëxploiteerd. Deze hyperlinks zijn uitsluitend voor uw gemak aangebracht. Voor de toegang tot en het gebruik van deze websites van derden kunnen andere voorwaarden gelden. Auditiek Lammers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of voor de informatie, de software, de producten en services die u op deze sites kunt verkrijgen. De vermelding van hyperlinks naar websites van derden op deze website impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Auditiek Lammers van de inhoud van deze websites, noch enige relatie of verwantschap met de derden die deze sites exploiteren.

Auditiek Lammers stelt meldingen over onjuiste, onduidelijke of ontbrekende informatie zeer op prijs.
Klik hier om deze melding door te geven.

auteursrechten:

Deze website en zijn inhoud is auteursrechtelijk beschermd door

Elke verspreiding of reproductie van een gedeelte of in het geheel van de inhoud in elke vorm is verboden behalve in onderstaande gevallen:

  • U mag alleen fragmenten printen of downloaden naar een locale harde schijf voor eigen en niet-commercieel gebruik
  • U mag de inhoud verstrekken aan een derde persoon voor zijn/haar eigen gebruik, maar alleen als u de website als bron van het materiaal erkent

U mag niet, met uitzondering van onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, de inhoud verspreiden of commercieel uitbuiten. Evenmin mag u het overbrengen of bewaren op een andere website of andere vorm van elektronisch bestanden systeem.

Logo 140

wij leveren o.a.

Hoortoestellen
Gehoorbescherming
Zwemstukjes
Ringleidingen
Infrarood systemen
Versterkte telefoons
Wek- en waarschuwings systemen
FM systemen